Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

MARS

01

Hans Kullin

Hans Kullin

Blogg100: Ett blogginlägg om dagen i hundra dagar

I den här bloggen berättar vi om olika initiativ som engagerade människor driver för att på olika sätt bidra till kampen mot barncancer. Vi skriver också om nyheter kring forskning, vad Barncancerfonden och våra sex föreningar gör samt bjuder in andra röster, bland annat för att visa hur det är att drabbas av barncancer.

Nu vill vi utmana oss själva att berätta lite mer, lite oftare och därför kommer vi att anta bloggutmaningen Blogg100 som drar igång idag. Det är ett roligt initiativ av bloggaren Fredrik Wass som går ut på att blogga varje dag i 100 dagar och syftet är att man ska pusha sig själv och bli en bättre bloggare.

Kort och gott, detta är det första av (minst) hundra blogginlägg om kampen mot barncancer.

Vi ska försöka hålla ut hela perioden och ge en bred bild av såväl forskning, som information och olika insamlingsinitiativ. Ni kommer att få möta flera personer från Barncancerfonden i bloggen men även några av våra gästbloggare och ett par nya röster. Ni är hjärtligt välkomna att lämna kommentarer på vad ni vill att vi ska skriva om.

Passa också gärna på att följa oss i andra sociala medier. Du hittar oss här:

#blogg100


Kommentarer

  • […] Den 1 mars hoppade vi på bloggutmaningen Blogg100 för att utmana oss själva att skriva minst ett blogginlägg om dagen i 100 dagar. Och det kanske inte låter så svårt när man har en gruppblogg och delar på ansvaret, men det har krävts en hel del disciplin, lite brandkårsutryckningar och en strikt planering för att inte missa en enda dag. Alla helger och inte minst långhelger har vi försökt säkra upp långt i förväg så att ingen skulle behöva skriva på helger (nu fick jag göra det ändå, men jag var beredd på det när vi drog igång). […]

  • Kommentera

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    .