Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

JANUARI

10

Johanna Perwe

Johanna Perwe

Följ med Izabela till Paris

Under våren får vår blogg ett spännande tillskott: ni ska få följa Izabela Uppling som ska cykla med Team Rynkeby till Paris.

Izabela UpplingIzabela är en person som valt att göra något väldigt bra av sina erfarenheter från att ha överlevt barncancer. Hon har varit engagerad i Barncancerfonden Södra i många år och inspirerat många andra ungdomar som delar hennes bakgrund. Att cykla med Team Rynkeby till Paris innebär inte bara en otrolig bedrift på cykelsadeln. Det innebär också att man bidrar i kampen mot att utrota barncancer. Förra året samlade Team Rynkeby in 8,6 miljoner kronor till Barncancerfonden och totalt i Danmark, Finland och Sverige blev det över 23 miljoner kronor!

Team Rynkebys lag för 2014 är redan uttaget, men om du vill söka till 2015 går det bra att göra det här. Vill du göra skillnad på cykeln redan i år vill jag passa på att flagga för vårt eget cykellopp Ride of Hope (Lund/Umeå mot Stockholm) som man kan anmäla sig på fr o m 14 januari.

Så, varmt välkommen till vår blogg Izabela. Det ska bli mycket spännande att få följa din resa med slutdestination Paris!

//Johanna

Fotograf: Johan Bävman


Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

.