Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

MARS

20

Sanna Friborg

Sanna Friborg

Hur hamnade jag på Barncancerfonden?

Hur hamnade jag på Barncancerfonden?

Just känslan av gemenskap och tillfredsställelsen i att jag gjorde något bra fick mig att fortsätta mitt engagemang för Barncancerfonden. Jag ansökte till Ride of Hope Europe, ett insamlingsprojekt likt Team Rynkeby fast med en annan rutt på bonusresan. Med en blandning av mitt tidigare team och nya sköna människor samlade vi in runt 1,4 miljoner till Barncancerfonden, samt avslutade med 8 dagars cykling i England och Wales.
Här kan du se filmen från min resa

Ride of Hope eu sanna

Även det året jag var med i Ride of Hope Europe arrangerade jag Spin of Hope tillsammans med mitt team och mitt lokala gym.  Jag fick ännu en gång äran att få vara instruktör, något mindre nervös denna gång. Det blev ett tufft pass med bildspel från cyklingen till Paris i bakgrunden och jag fick berätta för alla deltagare om mitt häftiga äventyr med Team Rynkeby.

Vad hände sen då?  Och hur kommer det sig att jag nu är projektledare för just de eventen som jag själv deltagit i så många gånger?
Jo, jag upptäckte att jag hade massa nya talanger och att det var så himla roligt att jobba med bland annat företagssponsring, event och projektledning. Så lite halvt vågat började jag på min 40-års dag studera på heltid. Jag gick efter två år ut som nybakad student från IHM Business School som Konceptutvecklare inom event och besöksnäring. Genom att Barncancerfonden kände till mitt tidigare engagemang som volontär, blev jag i september erbjuden att söka en ledig tjänst som projektledare för idrottsevenemang. Jag fick chans till ett vikariat på  den drömtjänst som jag hade som förebild när jag beslöt mig för att börja plugga. Och jag fick det!

Jag hoppas att vi ses den 25 mars på Spin of Hope. Vill ni träffa mig så kommer jag vara på i Lidköping och heja på Ann och hennes gäng.

Vi syns 25 mars!

//Sanna

 

 

 


Kommentarer

 • Helena skriver:

  Fint att läsa dina inlägg! Minns dina berättelser om cykelloppen du gjort, sen när du började plugga samtidigt som axel blev sjuk – och nu; nytt jobb på barncancerfonden för axel o alla andra cancerdrabbade barn❤
  Ps – idag firar vi fina mr-resultat på senaste 3-månkontrollen

  • Sanna Friborg Sanna Friborg skriver:

   Tack Helena. Det känns fint att jag hamnade på Barncancerfonden till slut. Det var nog meningen 🙂 Krama på Axel och fira ordentligt!

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  .