Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

JANUARI

29

Johanna Perwe

Johanna Perwe

Nu finns Super-Charlie ute på avdelningarna

SuperCharlie

Hej!

Nu kan alla barn som besöker barncanceravdelningarna hänga med när Super-Charlie letar efter gosedjurstjuven och ställer andra viktiga saker till rätta. Camilla Läckberg har skänkt bokpaket med sin populära superbebis Super-Charlie till landets sex barncanceravdelningar. Stort tack säger vi! Under våren kommer hon också att ha sagoläsning på Astrid Lindgrens Barnsjukhus för barn under behandling, närmare information kring detta kommer att finnas i Bokskogen (bibliotektet på ALB).

Sedan vill jag gärna dela med mig av ett mejl jag fick av Camilla nyligen:

Charlotte Perelli och hennes sambo Anders skänkte 60.000 kr till Barncancerfonden i höstas, och de frågade mig hur länge min insamling pågår… Så jag sa att den var slut, men att jag ändå vill matcha deras gåva. Så jag kommer sätta över lika mycket som dom för att matcha. 

Så där bara! Du är vår Super-Charlie, Camilla!

//Johanna

 


Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

.