Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

OKTOBER

07

Anja Malmberg

Anja Malmberg

Ride of Hope Europe 2014

Internets vägar äro outgrundliga… Men jag kom i mål!

Målgång Ride of Hope Europe 2014

Ja, det var ju det här med uppdateringen av bloggen under hela resan under Ride of Hope Europe. De första dagarna försökte jag febrilt att uppdatera och lägga ut bilder, men nätverket på den engelska landsbygden visade sig vara lika snabbt som jag cyklade i början = helt värdelöst om man vill ladda upp bilder. Kontentan av det är att det inte blev något flitigt uppdaterande.

Från RoHMassage 1

Cyklar

Micke

Men, efter 105 fantastiska (och backiga) mil genom England och Wales kom jag i mål vid Buckingham Palace 6 juli. Det visade sig att den resa jag var så glad över redan innan den börjat, blev det bästa jag har gjort i hela mitt liv! Jag kan inte med ord beskriva min lycka, stolthet och min enorma tacksamhet över att jag anmälde mig, över mina lagkamrater, över alla cyklister som deltog, över världens bästa service-team och alla andra som varit med och stöttat oss och hjälpt oss längs vägen. Till och med nu när jag sitter och skriver inlägget blir jag så rörd.

Incykling

Broöppning

 

 

 

 

 

 

 

Teamet

Hela fantastiska Team Stockholm vid målgången utanför Buckingham Palace

Hur gick det då med insamlingen? Jo, mitt Team Stockholm samlade in nästan 1,3 miljoner och tillsammans med de andra teamen i Sverige blev det totalt 4,1 miljoner. Nästa år satsar vi ännu högre och kommer bidra ännu mer till den livsviktiga forskningen om barncancer.

Checköverlämning Team Stockholm

Checköverlämning vid Barncancertrampet på Värmdö

Jag kommer aldrig kunna förmedla allt det som den här resan har gett mig och alla deltagare, men en liten del av den fångas i filmen från i somras. Kanske blir du sugen på att delta nästa år? I så fall hittar du anmälan här. Den är öppen till och med 12 oktober.

Nu lämnar jag med varm hand över stafettpinnen till Klas och Guilia som kommer att skriva om forskningsverksamheten kring behandlingar av sena komplikationer som uppstår i hjärnan efter strålning och vardagen på labbet.

//Anja


Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

.