Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

JULI

06

admin

admin

Tack för den här veckan!

Några avslutande ord från Almedalen.

För min egen del har det varit väldigt spännande och roligt eftersom det har varit premiär på fler än ett sätt. Det var första gången jag var i Almedalen och vi har haft premiär för både blogg och Twitter under veckan. Det har verkligen varit full fart. Seminarier, möta människor i tältet, blogga, Twittra och intervjua. Jag har inte hunnit med riktigt så mycket som jag hade velat och tänkt mig. Men jag åker härifrån med många värdefulla erfarenheter.

Här kommer den sista intervjun från Visby. Anne Bergsten, insamlingsansvarig, och Susanne Aadde, HR-ansvarig, Barncancerfonden, ger några korta kommentarer kring sina intryck från veckan.

I nästa vecka kommer en lite längre sammanfattning och längre fram i juli ser vi fram emot att följa, bland annat, Juliaresan här på bloggen.

Tack för den här veckan alla besökare, både i tältet och på våra seminarier, och till er bloggläsare! Och tack till Ung Cancer som vi kamperat ihop med på Hamngatan. Ni är fantastiska och en sann källa till inspiration (missa inte deras blogg).

Och speciellt tack till Heléne, Ivar, Chasmin, Cecilia och Elin, alla med erfarenhet av barncancer, som har stått tillsammans med oss i tältet och delat med sig av sina erfarenheter och lyft både oss och människor som tittat förbi med sin glöd och energi!

Hoppas vi ses snart igen allesammans.


Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

.