Välkommen till Barncancerfondens blogg!

Här får du möta människor som delar med sig av sina erfarenheter om barncancer och verksamheten ur olika perspektiv.

MARS

25

Johanna Perwe

Johanna Perwe

Bästa påsktipsen!

påsktårta

Snart är det påsk! Vad passar då inte bättre än lite braiga påsktips?

1. Fira påskens antågande med en tårta samtidigt som du stöder kampen mot barncancer. Varför inte pigga upp kollegerna på jobbet, lärarna på skolan eller bästa grannen som alltid ställer upp lite extra? Den söta påsktårtan köper du här. Beställ senast onsdag för att få den före påsk.

2. Påskpyssla! På nätet finns massa bra sajter att inspireras av, t ex här eller här. Bara fantasin sätter gränser.

3. Om du gillar oss på Facebook kan du skicka upp till två fysiska vykort per post via Postify och samtidigt sprida vårt budskap. Ett smart sätt att göra någon glad med ”riktig” post till påsk! Klicka här för att skicka.

4. Överraska släkt och vänner med en tipspromenad eller frågesport med påskfrågor. Vill du ha lite hjälp på traven med frågorna, kolla här eller här.

5. Gå på konstrunda. Om du inte bor i närheten av klassiska konstrundsmeckat Skåne går det lika bra att ordna en utställning där hemma med barnens teckningar och bjud in till saftmingel – det är garanterat uppskattat, inte minst av konstnärerna själva!

6. Läs lite spännande ”påskkrim”. Förslagsvis någon av vår ambassadör, Camilla Läckbergs deckare.

7. Mitt sista och allra bästa påsktips är att bara ta det lugnt, unna dig ett gott påskägg och krama dina nära och kära lite extra.

Glad påsk!


Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

.